[ ข่าวประชาสัมพันธ์ ] ขอเชิญร่วมกิจกรรมสัมมนาเชิงวิชาการ The 1st symposium on Integration of Pharmaceutical knowledge

วันที่ประกาศ 2020-01-29 อ่าน 347 ครั้ง

คณะเภสัชศาสตร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น ขอเชิญทุกท่าน ร่วมกิจกรรม

The 1st Symposium on Integration of Pharmaceutical Knowledge
On Jan 30, 2020

At Conference room, 2nd floor, 1st building
Faculty of Pharmaceutical Sciences, Khon Kaen University
Khon Kaen, Thailand

ข่าว/ภาพ : ธนันชนัย อุ่นสิม